REFACE

Working with an existing vertical pattern and color palette in this commercial building in Argao, the studio took on the challenge to come up with a chic, sleek, elegant and sophisticated look for both the façade as well as the common lobby, circulation spaces, and roof deck party zone. Vertical louvres of various colors are highlighted with pistachio green which is versatile, stylish and matches well with the rest of the earth colors. The lobby entrance has been exaggerated as well to emphasize its importance.

At the top of the staircase marks the terminating design element in the visual composition: the VIP room balcony, which commands a majestic view of the St. Michael the Archangel Parish Church.

Categories: COMMERCIAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s